25.6.2014

Värileikkiä

Pidän kovasti yksinkertaisista ja kirkkaan värisistä kuoseista lasten vaatteissa. Tavallista vihreää, kirkkaan sinistä, punaista, turkoosia... etenkin näin kolmen pojan äitinä. Prinsessaa ei nyt lasketa tähän juttuun matkaan, kun meillä on sitten ihan omat hempukkavärit :-)

Pikku Piltin V Ä R I L E I K K I -trikoo on juuri sitä. Tässä näin alkajaisiksi siitä ommeltua. Sen verran varman päälle otin, että sitä on vielä runsaasti varastossa jatkoa varten! Kaksi hihatonta paitaa. Kaava tehty tavallisesta paidan kaavasta kaula-aukkoa ja kädenteitä avartamalla ja etu ja takakappaletta kaventamalla. Nämä ovat kokoa 104 cm.

Sitten pallojen kaveriksi vähän raitaa! Mustavalkoiset raidat tuntuvat sopivan nykyisin kaikkiin kuoseihin - vai olenko se vain minä, jonka mielestä on näin? 

Kellohelmahame rimpsuhelmalla ja korkealla resorilla ja hihaton toppi ruusukkeella. Helma on pidempi takaa kuin edestä ja kädentiet ja kaulus on huoliteltu joustopitsillä. Tämmöinen toppi pitäisi melkein tehdä itsellekin <3 Rypytyspaininjalka on ollut taas kovassa käytössä kun olen kangassuokaleita rypyttänyt! Tämäkin setti kokoa 104 cm. Pssst! Toppi on tosi kiva myös legginsien kanssa ;-)