13.6.2014

Koruja korujen ystäville!

Pitkästä aikaa ehdin kirjoittelemaan blogiinkin ja nyt on syytäkin :-) Tykästyin kovasti jo aiemmin Pikku Piltin harmaapohjaiseen Koruja korujen ystäville! -kuosiin ja nyt kun sitä saa myös pinkkinä hullaannuin lopullisesti.

Tällaisia olen saanut aikaiseksi:

Mekko kietaisuyläosalla kuulua tissis kaavaa jäljitellen. Varsinaista kaavaa minulla ei ole, mutta paljon olen mekosta lukenut ja kuvia nähnyt. Yläosaan otin mallia yhdestä imetyspaidastani :-D Koko 50/52. Lisäsin rinnan alle vielä framilonia niin malli on loistavasti istuva.
Tämä toppi oli ensimmäinen versio ylemmän kuvan mekosta, mutta minun vielä imettävät dolly partonit ei tähän mahtuneet ja halusin vielä pidemmän helmankin. Koko 50/52.


Ja harmaasta jo aiemminkeväällä tehtyä liivareita. Yksi omalle tytölleni ja muutama muillekin.Singoallamallinen tunika XL kokoisena.


Ja itselleni singoallamallinen tunika mutta lisäyksenä vielä kuminauharypytys rinnan alle, koko 50/52.


Jämäpalatkin oli ehdottomasti käytettävä loppuun ja leikoin senkin mekon muotoon. Koko 86/92 cm. Keksin vielä jatkaa korua mekon mustallekin puolelle. Taka kappale tässä on mustavalkoista raitaa, joka sopii loistavasti koruihin. 

Ja lopuksi vielä leveä panta vaikka lenkkipolulle.